Abbott Traineeship / Professional Development Program (PDP)

PROFESSIONAL DEVELOPMENT PROGRAM - HET ABBOTT TRAINEESHIP IN NEDERLAND

Als jong technisch talent ben je op zoek naar een eerste baan om je optimaal te ontwikkelen. Een baan die een boost kan geven aan jouw carrière.
Met ons driejarig Professional Development Program (PDP) bereid je je voor op een management loopbaan binnen onze organisatie. Je doet in dit traineeship drie opdrachten van een jaar, waarin je je buigt over technische vraagstukken, je leert leidinggeven en je in projecten gaat werken, Je gaat bovendien in het derde jaar een jaar lang naar het buitenland.
Een geweldige springplank om binnen onze organisatie het verschil te gaan maken in het leven van mensen.

WAAROM JIJ KIEST VOOR ABBOTT’S TECHNISCHE TRAINEESHIP?

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te creëren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheid. Realiseer je potentieel!

Wie we zijn? Een wereldspeler op het gebied van gezondheid die streeft naar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 103.000 mensen in 160
landen aan een divers portfolio op het gebied van farmaceutische producten, voedingssupplementen, diagnostische middelen en apparatuur.

PROFESSIONAL DEVELOPMENT PROGRAM: DIT HOUDT HET IN

Gedurende het programma zul je drie uitdagende opdrachten vervullen, die elk een jaar in beslag nemen. Daardoor heb je de tijd daadwerkelijk ontwikkeling door te maken en te laten zien aan ons wat je kunt. De eerste twee jaar vervul je jouw traineeship op verschillende vestigingen binnen Abbott Nederland. Je laatste jaar doe je een opdracht bij een vestiging in het buitenland, waardoor je ook ervaring opdoet in internationale context.

Binnen het PDP ontwikkelen we je tot een gedegen professional in de operatie van ons bedrijf. We ontwikkelen, vervaardigen, distribueren en verkopen producten die het hele gebied van de gezondsheidszorg omvatten. Dus met het PDP pas je jouw talenten en vaardigheden toe in de verschillende gebieden van onze business, denk aan Manufacturing, Supply Chain, Business Excellence, Quality etc. De opdrachten die je gaat doen hebben altijd een technische/ operations of supply chain insteek en zijn gericht op het verbeteren van de processen in onze fabrieken en warehouses.

Door deze ervaring krijg je een goed inzicht in onze organisatie, terwijl je tegelijkertijd management ervaring, technische expertise en persoonlijke vaardigheden ontwikkelt. Bovendien krijg je gedurende dit traineeship begeleiding van een mentor, en krijg je training en begeleiding op het gebied van je (inter)persoonlijke vaardigheden

INVESTEER IN JEZELF EN IN HEALTHCARE WAAR MILJOENEN MENSEN OP VERTROUWEN.


WAT WIJ ZOEKEN:

Voor dit programma zijn wij op zoek naar:
  • Toptalent op Bachelor of Master niveau, die op korte termijn afstuderen of hun opleiding onlangs hebben afgerond.
  • Jouw afstudeerrichting is bij voorkeur op het gebied van Technische Bedrijfskunde (b.v. Operations Management, Supply Chain Management, Industrial Engineering), zodat je meteen aan de slag kan in onze technische / operations of supply chain opdrachten
  • Ook mensen in de afstudeerrichting Life Sciences of Engineering (b.v. Farmacie, Biomedical Sciences, Biomedical Engineering ) komen in aanmerking mits zij geïnteresseerd zijn in een loopbaan binnen Operations (Manufacturing, Supply Chain).
  • Bij voorkeur is je studie of een stage daarvan internationaal georiënteerd.
  • Tijdens je studie heb je een bestuursfunctie of een interessante bijbaan gehad
  • Je toont een bovengemiddelde mate aan initiatief, aanpassingsvermogen en resultaatgerichtheid.
  • Je werkt goed in teamverband en bezit sterke interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden.
  • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal.
  • Je bent geïnteresseerd in het opbouwen van een brede loopbaan binnen Abbott en bent daarvoor geografisch mobiel, je kan dus je opdrachten op verschillende locaties in Nederland doen, en bent bereid het laatste jaar naar het buitenland te gaan. In alle gevallen kan Abbott je supporten wat betreft je housing.

HOE SOLLICITEER JE?

Als je interesse hebt in deze vacature, in werken bij Abbott en je herkent je zelf in het bovenstaande profiel, dan ontvangen wij graag je reactie. Je kunt solliciteren met je CV en motivatie via de 'Solliciteer' button. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Pullens via recruitment.netherlands@abbott.com.


Belangrijk is dat je voor dit traineeship fulltime beschikbaar bent op 1 juli: dat is het moment dat alle trainees wereldwijd starten.

Onderdeel van onze selectieprocedure is het nagaan van referenties en het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag. Daarnaast kan een assessment center onderdeel uitmaken van het sollicitatieproces

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een fulltime functie.

Gepubliceerd
25-03-2019
Standplaats
Zwolle
Opleidingsniveau
WO / PhD
Salaris
Marktconform
Trefwoorden
.
Branche
Farmaceutisch
Provincie
Overijssel
Trefwoorden
.